JBIT AB och industriautomation


Huvudsaklig sysselsättning är PLC programmering och service för maskiner som skall renoveras eller byggas om. Med erfarenhet från olika robotplattformar med fleraxliga system till små enkla maskiner kan jbit leverera lämpliga och ekonomiska lösningar för er. Vi arbetar såväl med styrning som med kommunikation.

Vår kunskap

Vi utför renovering, installation, ombyggnad, reparation och service. Vi levererar allt från PLC-programmering till hårdvara. Jbit är märkesneutrala och använder fabrikat enligt kundens önskemål. Väljer vi system så använder vi oftast komponenter av Siemens, Beijer eller Omron då den största erfarenheten ligger där.

Service

Vi erbjuder avtalsservice och akutservice där kunden väljer vilken servicenivå som passar produktionen eller maskinen bäst.

Komplett leverantör

För att kunna erbjuda kvalificerad kunskap inom automation har JBIT etablerat ett samarbete med andra företag. Detta har skapat en möjlighet att kunna leverera helhetslösningar samtidigt som vi koncentrerar oss på vårt riktiga kunnande.


 
Pick&Place
Pick&place eller en liten pneumatisk maskin. JBIT kan leverera komplett service när det gäller renovering eller ombyggnation.